Доставка


Как да направите поръчка?


Разгледайте продуктите в нашия каталог и изберете желаните от вас. За да ги добавите във вашата виртуална кошница за пазаруване, натиснете бутона "КУПИ / ПОРЪЧАЙ". След това натиснете бутон "КОШНИЦА", за да прегледате списъка на поръчаните стоки. При някои от стоките трябва да сте избрали задължителни опции като количество, цвят, размер и др. Без тях няма да може да добавите желания от вас продукт. След като сте добавили всички желани стоки, натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ / ПОТВЪРДИ". Следват няколко поредни стъпки, в които трябва да въведете необходимата информация за да финализирате Вашата поръчка.


Доставки с куриерска фирма Спиди


Всички доставки се изпълняват от куриерска фирма "Спиди". Цената на доставката е изчислява и прибавя автоматично към вашата сметка, когато въведете вашите предпочитания за доставка при попълването на данните за вашата поръчка.


"Спиди" предоставя и възможност за експресна доставка. Това е опция, от която можете да се възползвате, ако желаете поръчаната стока да бъде доставена на желания адрес максимално бързо.


Срокове за доставка


Населени места в „Бизнес зона” - доставката е до 5 работни дни след датата на потвърждение на поръчката.
Населени места извън „Бизнес зона”- съгласно графика на „Спиди”.


Цената за доставка за всички пратки се изчислява автоматично при избор на място (офис на Спиди)  


⃰  цените са без ДДС и без Такса гориво


** +25% за Експресна куриерска услуга


В рамките на 24 часа ще се вържем с вас чрез e-mail и телефон, за да потвърдим вашата поръчка и да уточним някои подробности.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на телефон: +359  876 528 491!


Какви начини на плащане поддържаме?


1. С наложен платеж - заплащате на куриера, в момента на доставката.


https://www.speedy.bg/calculate/


2. Плащане с банков превод - Вашата поръчка може да заплатите по банков път. В основанието за превода запишете номера на поръчката си.


Нашите банкови детайли са:


Банка
IBAN:  BG19 UBBS 8002 1071 8530 20
BIC:   UBBS BGSF
Фирма  Белани 84 ЕООД


Ако желаете да получите данъчна фактура към поръчката си, моля въведете данните за вашата фирма и отбележете това в полето за пояснения.